Схованка щастя

Чорна собака, завбільшки з ведмедя, сиділа на бордюрі вулиці Прівіт Драйв, 4. У сірій ранковій напівтемряві очі собаки, розміром з блюдце, здавалося, сяяли, відбиваючи помаранчеве світло вуличного ліхтаря, що стояв поблизу.

Схованка щастя

coyotesuspect
Робота завершена
https://archiveofou…
AU, Флаф
Знайдена сім'я
Заборонено

Гаррі проводить своє літо після третього року разом з Сіріусом і професором Люпином.

4

kvgxven

повна вичитка тексту, перевірка пунктуації, робота над побудовою окремих речень та тексту загалом, перевірка орфографії, допомога з побудовою сюжету, виявлення розбіжностей з каноном, виявлення розбіжностей з характерами персонажів

Вітаю! Можете звертатись до мене як Кріп. Готова працювати як з досвідченими авторами, так і з починаючими. Маю купу вільного часу, відповідаю майже миттєво та завжди рада співпраці. Я доволі прямолінійна, а тому з радістю надам послуги редагування, без води пояснивши що до чого. Допоможу з помилками і поясню все як є. Не проти спілкування по-за співпрацею та дружби. Звертайтесь! 

Можете написати як сюди в коментарі, так і мені особисто в інші соцмережі. 

Мій телеграм: @break_me_up

нд, 12/31/2023 - 14:46

Новий рік: кава, цигарки, покер

«Пані Клоріндо, вимкніть на кухні світло». Повідомлення від цього абонента як завжди застало зненацька. Жінка в синьому, оксамитовому пеньюарі й атласному чорному халаті гучно зітхнула, зморщивши носик від вигляду чату з цією людиною. Чи людина він? Радше буде сказати, ручний песик.

Ненависть, гвоздики, ваніль

Sidestory
Дозволено з покликанням на даний сайт
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Грати з Клоріндою у будь-які азартні ігри - все одно, що підписати собі смертний вирок. І що з того, що він з нею навіть спить? Це не порівняється з покером!

Теґи

З ароматом кави і медових вафель

Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
Приховані мітки

   Жінка з рятувальної служби питала, чи зможуть вони протриматися кілька днів – ні, не зможуть! Вже не зможуть! Ерен помре за той час, поки буде чекати! Він згорить з середини, як сірник. Він вже горить в його руках, і Акерман нічого не може вдіяти!

a kiss from a past life

Йшла лише тридцять перша хвилина пари, але по відчуттях пройшло пів життя. І не те, щоб типографія нецікава дисципліна, ні, навпаки цікава, але при умові, що в тебе нормальний викладач.

Пам'ятки минулих поцілунків

Родимки на тілі знаходяться там, де вас найчастіше цілували у минулому житті. І після вісімнадцяти років людина може відчувати момент поцілунку з минулого життя. Це настільки унікальне відчуття, що сплутати його з чимось іншим неможливо.

Теґи
8