Розділ 1. Здобич

Довжелезні криваві сліди звивалися за санями поміж товстих стовбурів віковічних ялин. Кров дика скрапувала з дертого сукна й рясно зрошувала всипану мерзлим снігом землю. Вельша піймала його випадково — піймала чи, радше, знайшла, коли йшла дивитися пастки, розставлені на зайця.

Ти завжди будеш моєю

У день весілля Герміони Ґрейнджер, Пенсі була збентежена. Її серце розбилося. Вона так ревнувала, що відчувала смак жовчі в роті.

Герміона була її, лише її. І точно не Рональда-чорти-б-його-побрали-Візлі.

Ти завжди будеш моєю

Пенсі зриває весілля Герміони, щоб урятувати її від шлюбу з Роном.
А також «їсть» її, поки Герміона у весільній сукні.

1

4 розділ

Грім гримів, наче бомби, над лисячою вежею, дрижачи шибками і вмикаючи більш темпераментні автомобільні сигналізації на парковці. Ендрю стояв у дверному отворі, що виходив на дах, і дивився на грозу, глибоко ображений атмосферною істерикою.

Watch the stars come out

— Гоґвортс буде таким іншим у цьому році, — Джіні розмірковувала. Вона лежала, розпластавшись на ліжку, дивлячись на постер Ґвеноґа Джонса, що висів на стіні. Він був трохи викривленим, але він так довго був таким, що виправлення плакату виглядало б жахливо.

Watch the stars come out

Patriceavril
Робота завершена
https://archiveofou…
Hurt/Comfort
Заборонено

— Я люблю дивитися на першу зірку, — прошепотіла Луна, її дихання торкалося шиї Джіні.

Візлі мовчала, але коли вуста Луни торкалися її щоки, то решта її проблем зникали в темряві фруктового саду, що внизу, а над ними підморгував якийся вогник надії.

Поверни мені соловʼїний спів

Азирафаїл, Кроулі
Драма
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Азирафаїл підіймався ліфтом на Небеса, та Вознесіння ще ніколи не було для нього таким тяжким і сповненим сумнівів. Кроулі лишився там, внизу, нерухомо стоячи біля їх Бентлі і до останнього чекаючи, що Ангел змінить своє рішення.

8

Нове покоління чарівництва!

Ксалай Маєр, Ґюнтер А. Базтек, Леріо Ома, Тініц В. Аллідон, Седріон Т. Гаярдер, Магралт Б. Грем, Осаттеро Ст., Мадам Шельон, Кобивеща та інші
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Моїй коханій і моїм друзям.

Вважкаяр — університет з довгою історією, що тягнеться вглиб підручників. Але досліджувати її завдяки книгам не буде так цікаво, як поринути в пригоди разом з новоспеченими друзями. Чи може в настільки світлому місці ховатися щось дійсно таємниче і темне? Звісно.

1