vilerame
Фільми
16+
Гет
Максі
Війна
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Тим, хто вірив в мене, коли я сама вже перестала вірити у себе.

запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
пт, 04/26/2024 - 23:13
ср, 05/01/2024 - 20:18
98 хвилин, 15 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Жоден смертний не здатний зберігати секрет. Якщо мовчать його губи, говорять кінчики пальців; зрада сочиться з нього крізь кожну пору.

Якщо всі складові частини вихідного об'єкта були замінені, чи залишається він тим самим об'єктом?

Що робити, коли наслідки вибору перетворюють ворога на єдину близьку людину? Дружба перетворюється на примарне минуле. Відданість підживлює бажання помститися за себе. А кохання — це тепер єдиний шанс все згадати.

Герміона Ґрейнджер бажала смерті, але залишилася живою. Замкнена під землею, вона ділить свою вʼязницю з тим, з ким поєднала душу. Вона забула, як виглядає сонце, поки магічний світ вважає, що дівчина загинула ще вісім років тому.

І

Вона прокинулася. Холод кам’яної темниці вперше за довгий час пробирав до кісток. Герміона вже й забула, як прохолода може обпалювати шкіру. Вона так довго не пам’ятала, як це — бути живою людиною. Це було чимось новим — чимось давно забутим.

    Примітки
    Любі мої читачі, хочеться відразу сказати, що досить багато міток я ще не проставила. Вони будуть додаватися у ході публікацій нових розділів.

    Це зовсім інша історія про улюблених героїв. Не забувайте про всі наявні примітки та попередження під час прочитання нових розділів. Тут ви не побачите повністю канонних персонажів, яких нам подарувала мама Ро.

    У роботі трапляється нецензурна лексика, яка використовується заради природності та реалістичності поведінки героїв у певні моменти.
    Вподобайка
    3
    Ставлення автора до критики