Дні в рабстві

 Як я і думала, розбудили нас на світанку. Я ледь встала, бо після вчорашнього дуже вже боліло тіло. Плюс до цього незручно спала. Наступного разу треба лягти на солому, а не сидіти. Нас швидко випроводили, навіть в туалет не дали сходити. Зі мною поруч йшли хлопчаки.

Глава 2

 

 

Два роки потому

 

У світ прийшли не найліпші часи. Магічне суспільство розділилось на дві сторони: ту, що певна у брехливості інформації про повернення Воландеморта; і ту, що знала правду. 

Лише одна каверза

Лукаш, Фрол
Fix-it
Дозволено з покликанням на даний сайт

Не можу повірити, що нам дали зв’язаного та вбраного у Мавку Фрола, який стогне й благає Лукаша про порятунок. 
Лукаш не може теж. 

3

Глава 1

Ось вона — Герміона Джин Ґрейнджер. Ще зовсім тендітна дівчина-підліток. Але разом з тим — хоробра третьокурсниця. Її недитяча завзятість вражає уяву, і я не можу стримати здивований подих, коли десь знизу чутно впевнене:

— Бомбарда!

Душевні рани та цілюще тепло

Запитуйте дозволу

Всім, хто полюбляє різницю у віці, та моїй невгамовній Музі.

Дванадцать років ув’язнення в Азкабані не можуть не залишити після себе шрамів. Однак що робити, коли, дивлячись на хоробру дівчинку, ти знову почуваєш себе живим?

Частина 21 (Бонус 18+)

··›·‹··

Мін ніяк не стомлювався розціловувати юнака на своїх колінах: ніжні обережні поцілунки стрімко переходили у наполегливі і вʼязкі та навпаки. Важко дихаючи, Чімін врешті відсторонився від старшого, та збито зашепотів:

Розділ 1

   – Всі гріхи свої і помилки, злочини та злодіяння, всі гріхи свої і помилки, злочини та злодіяння! Ти відплатиш за все, втратиш усе, ти ніде не знайдеш собі місця! 

 

Двадцять років потому. Село Незин. 

 

        – Ти знову посварився з матірʼю?