Smart Owl
Фільми
16+
Гет
Міні
Згадки насилля, ОЖП, ООС
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Немає схованих позначок
пт, 04/19/2024 - 21:27
нд, 04/21/2024 - 20:56
58 хвилин, 39 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Кожен, хоча б раз у житті замислювався про те, щоб з ним було б, потрапивши він у свій улюблений фільм, серіал, книгу чи аніме...
Аллії ж "пощастило" відчути подібне на своєї шкірі. Адже вона опинилася у своєму улюбленому фільмі, і одразу ж потрапила до рук вченого, який тепер усім представляє її як свою доньку. І не зрозуміло: чи робить він це з добрих спонукань, чи має якісь приховані мотиви?
Так і щей до всіх проблем, з'являється Куоритч зі своєю командою і активно шукають Джейка Саллі з його сім'єю там, де Аллія таємно проводила свої самостійні дослідження. І якщо її на цьому зловлять, то нічим добрим це не закінчиться...

Розділ 1 - Морський подарунок

Східне море Пандори заворожувало своєю красою: не забруднена світла гладь, де без особливих зусиль можна було розглянути морських мешканців, які так відрізнялися від земних. Для людини, яка фанатує вивченням незвичайної природи цієї планети, подібне було наче раєм.

    Вподобайка
    3
    Ставлення автора до критики