Call Me Maybe

— Ще раз, чому ти вирішив, що це спрацює? Мені здається, що його вже можна починати знімати на камеру. От-прям-зара і з цього моменту, — ірже Кіба Інузука, смішно хрюкаючи і завалюючись на свого величезного пса на прізвисько Акамару.

Наруто трохи червоніє й надуває щоки.

розділ I

—Го кружечок в тєлєгу запишемо?—в один момент запропонував Резнік. Так, більш геніальних ідей о першій годині ночі, тим більш, після випитої пляшки коньяку, йому не могло спасти на думку.

—Ну давай,—погодився Дмитро.—А який?

—Зараз придумаємо.—відповів Максим.

І

Коли його життя пішло шкереберть? Напевно, як тільки познайомився з Хаусом. Ні, не так. Коли він розбив дзеркало й за нього внесли заставу, адже «з кимось же потрібно пити».

Маленькі таємниці сильних людей

Мадам Ю часто помічала, що Вей Їн подобаться дітям, особливо молодим адептам ордену, які тільки починали шлях своєї культивації. Вона за всі роки, скільки жила в Пристані Лотоса та була господинею тут, не чула стільки дитячого сміху, як за цей час, скільки з ними був Вей Вусянь.

Розділ 1. Кожної неділі - кров

Просинатися від артилерійського вогню було не надто приємно, а окопи не надто зручне місце для сну. Більш милими були знайомі крики, що увірвалися у землянку.