Неможливість читання деяких робіт

Обираючи фанфік який сподобався, натискаю на назву, або читати текст, але майже кожен другий не має можливості читати повністю, лише короткий опис, (немає кнопки читати текст далі, чи як там вона). Я вже бачила подібне обговорення і там відповідали що це або автор щось не натиснув (на роботі яку хотіла почитати останньою навіть вже було пару коментарів, але читати в мене так і не вийшло відкрити) або якщо у користувача всі фф не відкриваються то зв’язатися якось. Але в мене не відкриваються досить часто але не всі абсолютно.

1

                Цвинтар – не найкраще місце, аби заводити нових друзів. Надто, коли ти приходиш сюди, аби попрощатися навіки з тими, з ким плече в плече стояв проти смерті. Дивився їй в очі і перемагав.

На цвинтарі розстріляних ілюзій

AD 2016, Палати на самоті
Драма, Екшн
Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Присвячуєтья прекрасній Loftr, чиї роботи і стали натхненням для цього твору.

Фанфік по фанфіку!

З дозволу авторки!

 

Має бути причина

«Я не можу заснути», — зізнання, яке вимовити важче, ніж пояснювати поліціянтам, що він робить посеред ночі на дорозі. «Я не можу заснути», — репліка, після якої Джек напевне усуне його від виконання службових обов’язків та призначить реяльного психіятра.

Ранок мудріший за вечір

Тільки покликання
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
Приховані мітки

Вілл знає, що йому навряд чи дадуть розслідувати смерть Ніколаса Бойла через «конфлікт інтересів». Чого він не знає — то це що робитиме, якщо виявиться, що вбивця — це Ебіґейл. Вілл не знає, чи це страх не розгледіти вчасно вбивцю забирає кілька годин його життя.

Розділ 19

Наступного дня Ліра та Любисток, тримаючи немовлят на руках, стояли на причалі, готуючись сісти на корабель разом із Геральтом та його товаришами. Холодне повітря спонукало Ліру надійно вкрити немовлят, прикрасивши себе кількома шарами одягу, щоб зігрітися.

Розділ 18

М’які промені ранкового сонця проникали крізь фіранки, кидаючи м’яке світло на маленьку спальню, де лежали Ліра та Любисток, пов’язані зі своїм новознайденим батьківством. Минув день після народження Геральта й Радовіда, і повітря було наповнене ніжною атмосферою родинної любові.

Розділ 17

Попереду тягнувся вузенький провулок, тьмяно освітлений рідкісними ліхтарями. Любисток , перекинувши лютню через плече, йшов поруч із Геральтом, який ніс сумку з жахливим серцем, яке вони щойно вийняли. Ліра, ніжно обхопивши руками свій вагітний живіт, пройшла між ними.

Розділ 16

Настав березень, а з ним і останній етап вагітності Ліри. Вона була на дев’ятому місяці вагітності, її живіт роздувся від обіцянки нового життя. Це був час очікування та нервів як для Ліри, так і для Любистка.